Video Meteo #azi 6 iunie: Ploi torenţiale, descărcări electrice şi vijelii în aproape toată ţara

Vremea rămâne şi azi instabilă, cu averse torenţiale, descărcări electrice şi vijelii mai ales în a doua parte a zilei.

1497 afișări

ÎN ŢARĂ

Cantităţile de apă pot ajunge la 40 l/mp. Hidrologii au emis cod galben şi portocaliu de inundaţii pentru Dunăre dar şi pentru râurile din 40 de judeţe. Maxima zilei va ajunge azi la 30 de grade Celsius.

Şi la noapte vor mai fi perioade de instabilitate atmosferică mai ales în sud, vest, centru, nord, la deal şi la munte. Vântul va avea intensificări şi izolat poate cădea şi grindina. Temperaturile nocturne se vor încadra între 10 şi 19 grade.

BUCUREŞTI

În Capitală, cerul va fi variabil azi, noros spre seară când sunt condiţii de ploi de scurtă durată. Vineri vremea va fi caldă, cu cer variabil şi ploi spre seară iar vântul va sufla cu intensificări. Sâmbătă vremea va fi calcă, cu cer variabil şi ploi în averse în a doua parte a zilei. Maximele termice se vor încadra între 27 şi 30 de grade Celsius, iar minimele vor fi de 15 grade.

LITORAL

Pe litoral, vremea va fi caldă, cu o maximă de 26 de grade Celsius. Cerul va fi variabil, mai mult senin, iar vântul va sufla slab şi moderat. Noaptea va fi una senină cu o minimă de 17 grade

VREMEA ÎN ROMÂNIA, ÎN URMĂTOARELE 3 ZILE

Zilele următoare vor aduce ploi în nordul, centrul şi estul ţării, dar şi în zonele de deal şi de munte. Izolat cantităţile de apă vor fi însemnate şi va cădea grindină. Maximele vor ajunge până la 32 de grade în week-end, iar minimele se vor încadra între 9 şi 21 de grade.

 

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici