VREMEA în această noapte şi în următoarele trei zile. Prognoza METEO în Bucureşti şi în ţară

La noapte cerul va fi variabil în vestul ţãrii şi în extremitatea de sud-est şi mai mult noros în rest. Va ploua slab, local în Oltenia, jumãtatea de vest a Munteniei şi în Transilvania şi doar cu totul izolat în celelalte regiuni, informează ANM.

1801 afișări
Imaginea articolului VREMEA în această noapte şi în următoarele trei zile. Prognoza METEO în Bucureşti şi în ţară

VREMEA în această noapte şi în zilele următoare. Prognoza în Bucureşti şi în ţară

ÎN BUCUREŞTI

La noapte, cerul va prezenta înnorãri şi mai ales în a doua parte a nopţii, vor fi condiţii sã plouã slab. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura minimã se va situa în jurul valorii de 6 grade.

Joi

Vremea va fi normalã termic. Cerul va mai avea înnorãri în cursul zilei, dar condiţiile de ploaie vor fi reduse, apoi va deveni variabil. Vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura maximã va fi de 13...14 grade, iar cea minimã de 3...4 grade, uşor mai scãzutã în zona preorãşeneascã.

Vineri

Vremea va fi predominant frumoasã şi se va încãlzi. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximã va fi de 16...17 grade, iar cea minimã de 4...5 grade, uşor mai scãzutã în zona preorãşeneascã.

Sâmbătă
Vremea va fi frumoasã, iar procesul de încãlzire va continua. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximã va fi de 18...19 grade, iar cea minimã de 4...5 grade, uşor mai scãzutã în zona preorãşeneascã pânã spre 1...2 grade.

ÎN ŢARĂ

La noapte cerul va fi variabil în vestul ţãrii şi în extremitatea de sud-est şi mai mult noros în rest. Va ploua slab, local în Oltenia, jumãtatea de vest a Munteniei şi în Transilvania şi doar cu totul izolat în celelalte regiuni. În zona de munte, dar izolat şi trecãtor şi în zonele depresionare din estul Transilvaniei precipitaţiile vor fi şi sub formã de lapoviţã şi ninsoare. Vântul va sufla slab şi moderat, cu uşoare intensificãri în sud-estul teritoriului. Temperaturile minime vor fi cuprinse între -3 şi 8 grade. Spre dimineaţã în vestul şi nord-vestul ţãrii, izolat se va produce brumã, iar pe arii restrânse, în zonele joase de relief, vor fi condiţii de ceaţã.

Joi

Vremea va fi normalã din punct de vedere termic. Ziua, înnorãrile vor persista în Oltenia, în cea mai mare parte a Munteniei şi în sudul Transilvaniei, unde pe arii restrânse va mai ploua slab, iar în rest va fi variabil. Seara şi noaptea, cerul se va înnora temporar în nord şi nord-est, dar condiţiile de precipitaţii vor fi reduse. La munte, izolat şi trecãtor vor mai fi condiţii pentru precipitaţii slabe mixte. Vântul va sufla slab şi moderat, cu uşoare intensificãri în zona montanã înaltã. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 7 şi 15 grade, iar cele minime se vor situa, în general între -4 şi 6 grade, cu cele mai scãzute valori în depresiunile Carpaţilor Orientali. Pe arii restrânse se va produce brumã în regiunile intracarpatice şi în dealurile subcarpatice din sud, iar în zonele joase vor fi condiţii de ceaţã.

Vineri

Vremea va fi în general frumoasã şi se va încãlzi faţã de ziua precedentã. Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporare în regiunile nordice, estice şi parţial în cele centrale, dar numai izolat şi trecãtor vor fi condiţii sã plouã slab. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificãri în Moldova şi Dobrogea, precum şi în zona montanã înaltã. Temperaturile maxime se vor încadra între 10 şi 19 grade, iar cele minime între -1 şi 9 grade. Izolat, dimineaţa şi noaptea, în zonele joase vor fi condiţii de ceaţã, iar în depresiuni, de brumã.

Sâmbătă
Vremea va fi frumoasã, iar temperaturile diurne vor fi mai ridicate decât în ziua anterioarã. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab şi moderat, cu uşoare intensificãri în regiunile estice şi sud-estice. Maximele termice se vor încadra, în general, între 12 şi 20 de grade, iar minimele între -2 şi 9 grade, mai scãzute în estul Transilvaniei pânã în jurul a -6 grade. Cu totul izolat, dimineaţa şi noaptea, vor fi condiţii de ceaţã, iar în estul Transilvaniei şi în Moldova şi de brumã.
 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici