Chitila Film Fest şi-a ales câştigătorii!

În acest sfârşit de săptămână, pe 18 şi 19 august, a avut loc "Chitila Film Fest", ediţia a 8-a. Timp de două zile, publicul a vizionat proiecţii de scurtmetraj pe un ecran gigant, amplasat în Parcul Dendrologic din Chitila, pe malul lacului, în aer liber.

Din juriu au făcut parte Irina Margareta Nistor, "doamna de aur a filmului", Vasile Calofir, actorul cu o poveste spumoasă de viaţă şi fostul jurnalist care a ales calea regiei, Cătălin Apostol.

În premieră pentru "Chitila Film Fest", anul acesta, au fost desemnate două filme câştigatoare: "Scris / Nescris", în regia lui Adrian Silisteanu şi "Michelangelo" de Anghel Damian.

Citeşte comunicatul integral la adresa: http://comunicate.mediafax.biz/Pages/Public/Comunicate.aspx?comunicatId=12555

Versiunea: mobil  |  completa

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici