Video 20 de camioane cu echipamente sanitare pleacă în Moldova. Cât ne costă ajutorul pe care îl oferim fraţilor de peste Prut

  • 20 de camioane cu echipamente sanitare pleacă în Republica Moldova
  • Ajutorul oferit de statul român se ridică la 16,5 milioane de lei
  • În Moldova sunt înregistrate peste 4.300 de cazuri de covid-19, iar bilanţul morţilor a ajuns la 136
2999 afișări

După ce i-am ajutat pe italieni cu medici, acum le-a venit rândul moldovenilor. 20 de camioane de echipamente sanitare pleacă din România în Republica Moldova. Măştile, vizierele, combinezoanele, dar şi medicamentele se ridică la valoarea de 16,5 milioane de lei. 

Guvernul României face un gest umanitar, de solidaritate, pentru cetăţenii Republicii Moldova. Am decis în Guvern să alocăm din fondul de rezervă al Guvernului o sumă de 16,5 milioane de lei pentru a putea oferi acest ajutor important, cu echipamente, materiale şi medicamente, absolut necesare pentru cetăţenii republicii Moldova în lupta contra epidemiei de Covid-19”, a spus Ludovic Orban. 
 
Camioanele urmează să ajungă joi în R. Moldova. În Moldova au fost înregistrate peste 4300 de cazuri cu noul coronavirus, iar bilanţul morţilor a ajuns la 136. În România a început producţia proprie de materiale sanitare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici