7 noi decese din cauza COVID-19 înregistrate în România. Bilanţul total a ajuns la 936 morţi

  • Victimele aveau vârsta cuprinsă între 65 şi 83 de ani
  • Decesele au fost înregistrate în judeţele Mureş, Hunedoara, Bacău şi Timiş
  • Toţi pacienţii sufereau de afecţiuni medicale preexistente
1689 afișări
Imaginea articolului 7 noi decese din cauza COVID-19 înregistrate în România. Bilanţul total a ajuns la 936 morţi

7 noi decese din cauza COVID-19 înregistrate în România. Bilanţul total a ajuns la 936 persoane care au murit

7 noi decese din cauza COVID-19 au fost înregistrate în această seară în România. Astfel, bilanţul a ajuns la 936 de persoane care au murit după ce au fost infectate cu SARS CoV 2.

Decesele s-au înregistrat în judeţele Mureş, Hunedoara, Bacău şi Timiş. Victimele aveau vârsta curprinsă între 65 şi 83 de ani.

Toate persoanele care au murit aveau afecţiuni medicale preexistente precum hipertensiune arterială, diabet zaharat, boli cardiovasculare sau cardiopatie ischemică.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici