A fost înregistrat primul deces cu tulpina Delta a virusului Sars-Cov-2 în România

  • A fost înregistrat primul deces al unui pacient cu COVID-19 infectat cu tulpina indiană (Delta) în România.
  • Până acum, în ţara noastră au fost confirmate 44 de îmbolnăviri cu acestă tulpină, cea mai contagioasă depistată până acum.
5532 afișări
Imaginea articolului A fost înregistrat primul deces cu tulpina Delta a virusului Sars-Cov-2 în România

S-a înregistrat primul deces cu tulpina indiană a virusului Sars-Cov-2 în România

A fost înregistrat primul deces al unui pacient cu COVID-19 infectat cu tulpina indiană (Delta) în România, afirmă datelor transmise joi de către Institutul Naţional de Sănătate Publică.

Au fost înregistrate şi comunicate la INSP-CNSCBT 31 decese confirmate cu variante ale SARS-CoV-2 care determină îngrijorare (VOC), din care:

Tip variantă  şi număr decese

  • Alpha 27
  • Beta 0
  • Gamma 3
  • Delta 1

Total 31

Conform CNSCBT, au fost înregistrate 31 decese confirmate cu variante ale SARS-CoV-2 care determină îngrijorare (VOC), din care: 27 cu varianta Alpha, 3 cu Gamma şi unul cu Delta. Cel din urmă a fost înregistrat în judeţul Argeş.

Până la data de 20 iunie 2021 au fost confirmate 44 cazuri cu varianta Delta, iar rata de VOC de 73%.

Potrivit CNSCBT, până în 20 iunie în România au fost raportate 2.224 secvenţieri şi au fost confirmate 1.628 cazuri cu variante ale SARS-CoV-2 care determină îngrijorare (VOC).

Dintre acestea, 1.553 sunt cu varianta Alpha, 11 cu Beta, 20 cu Gamma şi 44 cu Delta.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici