Antivaccinist mort la 27 de ani, după ce a luptat să nu fie tratat. Familia lui, în stare gravă

  • Un antivaccinist din Italia a murit la doar 27 de ani, după ce a luptat, în spital, să nu fie tratat.
  • Şi-a smuls aparatul pentru respiraţie asistată, ba chiar s-a ascuns într-o încăpere să nu fie găsit.
  • Acum, familia lui e în spital, cu Covid, în stare gravă.
5683 afișări
Imaginea articolului Antivaccinist mort la 27 de ani, după ce a luptat să nu fie tratat. Familia lui, în stare gravă

Antivaccinist mort la 27 de ani, după ce a luptat să nu fie tratat. Familia lui, în stare gravă

Tânărul în vârstă de 27 de ani din Terracina, regiunea Lazio, Italia, antivaccinist convins, a murit din cauza unei embolii pulmonare la spital după ce şi-a smuls aparatul pentru respiraţie asistată şi a refuzat orice fel de tratament. Pe măsură ce starea sa se înrăutăţea, tânărul s-a ascuns într-o încăpere din apropierea spitalului. A fost nevoie chiar şi de carabinieri pentru a-l găsi, scrie La Repubblica.

Istoria se repetă şi Covid îi ameninţă întreaga familie, antivaccinistă şi ea.

Tatăl său, nevaccinat, în vârstă de 55 de ani, este în stare gravă în spital. Intubat, a fost transferat de urgenţă la policlinica Umberto I din Roma.

Luni după-amiază au fost internaţi şi mama, fratele şi iubita celui mort de coronavirus. Ca şi victima, nici ei nu s-au vaccinat.

Consilierul pentru sănătate din Lazio, Alessio D'Amato, urmăreşte cu atenţie evoluţia situaţiei: „sper că vor ieşi din această situaţie. Este vorba de o întreagă familie care nu a fost vaccinată şi care, prin urmare, riscă foarte mult. Vă reamintesc încă o dată: este important să vă vaccinaţi”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici