Video Apă oxigenată pulverizată cu elicopterul peste Sectorul 6: "O ploaie de sănătate". Mesajul primarului Mutu

Primarul Sectorului 6, Gabriel Mutu, anunţă că a început să pulverizeze apă oxigenată cu elicopterul ca să dezinfecteze 2500 de hectare din sectorul pe care îl conduce.

4723 afișări

Capitala e una din cele mai afectate zone din Romania de noul coronavirus, iar primăriile de sector au început să dezinfecteze spaţiile publice. În sectorul 6, Gabriel Mutu a pulverizat apă oxigenată peste bucata de oraş pe care o conduce, o soluţie 100 naturală şi biodegradabilă, spune primarul.

Mesajul postat pe Facebook


"V-am promis că voi lua toate măsurile necesare prevenirii răspândirii acestui virus, CoVID19, care ne-a schimbat viaţa.

Este de datoria unui primar să aibă grijă de comunitatea sa, iar eu sunt prezent zilnic la datorie, pentru a coordona toate acţiunile impuse de evoluţia acestei pandemii.

Aţi auzit şi poate aţi şi văzut astăzi un elicopter care a survolat Sectorul 6 şi a pulverizat o substanţă naturală, 100% biodegradabilă, prietenoasă cu mediul, cu animalele şi cu plantele. Este o substanţă ce se descompune în două elemente non-corozive (oxigenul şi apa) şi pe care o regăsim inclusiv în corpul uman, acolo unde luptă, alături de alţi anticorpi, împotriva bacteriilor: peroxidul de hidrogen.

Altfel spus, binecunoscuta 𝐚𝐩𝐚̆ 𝐨𝐱𝐢𝐠𝐞𝐧𝐚𝐭𝐚̆, este substanţa pe care o folosim şi noi, în concentraţia indicată pentru diluţie, între 0,5 - 0,8%, pentru a oferi o “Ploaie de sănătate” Sectorului 6.

Astfel, cea mai rapidă metodă de a dezinfecta peste 2500 de hectare, din cele 3800 ale sectorului nostru, la 1 ban/mp se adaugă de astăzi programului nostru de combatere a noului coronavirus, CoVID19.

Continuăm să facem tot ceea ce ne stă în putere pentru a ne ajuta comunitatea!"



 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici