Asistentele medicale din SUA dansează ca să facă faţă stresului

  • Asistentele din SUA dansează ca să facă faţă turelor epuizante
  • Asistentele reuşesc prin dans să aducă un zâmbet pe faţa colegilor şi a pacienţilor
  • Clipurile cu asistentele din SUA au milioane de vizualizări pe reţelele sociale
799 afișări

Când dau de greu, unii medici de la noi îşi dau demisia şi pleacă acasă. Asistentele medicale din Statele Unite au altă abordare... mai sănătoasă, şi pentru ele, şi pentru pacienţi.

Asistentele spun că prin dans reuşesc să facă faţă mai uşor turelor epuizante şi stresului. În plus, le aduc zâmbetul pe buze şi colegilor, şi pacienţilor. Clipurile cu ele au ajuns virale pe reţelele de socializare şi au milioane de vizualizări.

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici