Asociaţia Dăruieşte Viaţa construieşte un spital modular pentru bolnavii de COVID-19 în curtea spitalului Elias. FOTO

Asociaţia Dăruieşte Viaţa, cea care construieşte spitalul pentru copiii bolnavi de cancer din donaţii, a decis să ridice un spital modular pentru bolnavii de COVID-19.

6972 afișări
Imaginea articolului Asociaţia Dăruieşte Viaţa construieşte un spital modular pentru bolnavii de COVID-19 în curtea spitalului Elias. FOTO

Asociaţia Dăruieşte Viaţa construieşte un spital modular pentru bolnavii de COVID-19 în curtea spitalului Elias. FOTO

Anunţul a fost făcut de una din fondatoarle proiectului, Oana Gheorghiu, pe Facebook. Spitalul va rămâne în funcţiune în curtea spitalului Elias pentru a trata marii arşi ai ţării.

Mesajul postat pe Facebook:

La asta lucrăm de vreo 10 zile. Nu am zis nimic până nu am avut siguranţa că putem face. Nu de alta, dar mai ştim pe unii care ne-au promis vreo 8 spitale regionale, metropolitane, naţionale, mondiale şi de care le-or mai fi trecut lor prin cap şi care acum îşi freacă mâinile de bucurie că au fugit la timp.

Facem un spital modular pentru tratarea pacienţilor diagnosticaţi cu COVID 19, cu forme grave sau critice, în curtea Spitalului Elias. Mulţumim conducerii acestui spital pentru curaj şi asumare... am văzut zilele astea prea multă fugă de responsabilitate, aşa că e bine să-i lăudăm pe cei care chiar merită.

La finalul pandemiei îl vom transforma în spital de mari arşi, căci nu întrevăd prea mari şanse să avem unul adevărat în următorii ani.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici