Auckland, Noua Zeelandă a declarat lockdown din cauza a trei cazuri COVID-19

  • Auckland a intrat în lockdown după apariţia a trei cazuri COVID-19.
  • Cel mai mare oraş din Noua Zeelandă nu a mai fost în lockdown din august
  • Premierul Jacinda Ardern a spus că nu vrea să rişte vieţile oamenilor
888 afișări
Imaginea articolului Auckland, Noua Zeelandă a declarat lockdown din cauza a trei cazuri COVID-19

În Auckland, cel mai mare oraş din Noua Zeelandă, 1,7 milioane de oameni au intrat în carantină după ce o familie cu trei membri a fost testată pozitiv. Locuitorii au fost sfătuiţi să lucreze de acasă şi să nu iasă afară. Şcolile şi magazinele non-esenţiale vor fi închise.

Jacinda Ardern, premier Noua Zeelandă: Principalul lucru pe care îl cerem oamenilor din Auckland este să rămână acasă. Dacă ieşiţi din casă, vă rog să păstraţi o distanţă de doi metri afară sau, dacă sunteţi într-un mediu controlat, în care îi cunoaşteţi pe cei prezenţi, păstraţi o distanţă de un metru.

Măsurile impuse vor fi valabile trei zile. Noua Zeelandă a raportat doar 2.300 de cazuri COVID-19 şi 25 de decese de la începutul pandemiei.  

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici