Avertismentul microbiologilor spanioli: Testele rapide pentru COVID-19, fabricate în China, nu sunt sigure

  • Avertismentul microbiologilor spanioli. Testele rapide pentru COVID-19, fabricate în China, de către compania Bioeasy, nu sunt sigure.
  • Kiturile de testare rapidă au o precizie de doar 30%.
  • Spania are cel mai mare număr de victime, după Italia. 3.467 de oameni au murit după ce s-au infectat cu noul tip de coronavirus.
10591 afișări
Imaginea articolului Avertismentul microbiologilor spanioli: Testele rapide pentru COVID-19, fabricate în China, nu sunt sigure

Avertismentul microbiologilor spanioli: Testele rapide pentru COVID-19, fabricate în China, nu sunt sigure

Testele rapide pentru coronavirus, fabricate de compania chineză Bioeasy, nu sunt sigure, avertizează microbiologii spanioli. Madridul a comandat 340.000 de astfel de kituri, în speranţa că poate testa mai rapid populaţia pentru a afla proporţiile răspândirii pandemiei.

În momentul în care testele au fost analizate, specialiştii spanioli au aflat că acestea au o precizie de doar 30%, iar medicii nu se pot baza pe ele.

Spania a devenit a doua cea mai afectată ţară, după Italia, de pandemia de coronavirus îşi punea mari speranţe în această metodă de testare pentru a opri răspândirea pandemiei. Virusul a ucis până acum 3.467 de oameni, iar numărul îmbolnăvirilor se apropie de 50.000.

Sursa FOTO: Twitter/SaludISCIII

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici