Bărbatul care a fugit din Spitalul „Matei Balş” nu are coronavirus. Anunţul autorităţilor

  • Poliţia Capitalei a fost sesizată de reprezentanţii Institutului Naţional de Boli Infecţioase "Matei Balş" că un pacient a fugit din spital.
  • Teste au arătat că bărbatul nu este purtător al virusului.
  • Anchetatorii încearcă acum să găsească bărbatul.
20249 afișări
Imaginea articolului Bărbatul care a fugit din Spitalul „Matei Balş” nu are coronavirus. Anunţul autorităţilor

Foto: Profimedia

UPDATE 16:00 -  Testele prelevate bărbatului înainte de a părăsi spitalul au fost finalizate, rezultatul fiind negativ. Acest lucru înseamnă că bărbatul nu este purtător al virusului, a anunţat Grupul de Comunicare strategică.


Un bărbat care era suspect de coronavirus a fugit din spitalul "Matei Balş" din Bucureşti. Reprezentanţii institutului au anunţat poliţia capitalei, care încearcă să îl găsească acum pe bărbat.

Pacientul nu a fost confirmat cu coronavirus, ci medicii îl monitorizau şi urma să fie supus testării pentru infectarea cu COVID-19.

Marţi, 12 persoane care trebuiau să rămână în izolare la domiciliu nu au fost găsite în locuinţe de poliţiştii din sectorul 4. Pe numele lor a fost deschis un dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor. În astfel de cazuri, pedeapsa poate ajunge chiar şi până la 2 ani de închisoare.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici