Bătrânii din Marea Britanie au ocazia de a se vaccina în Catedrala Salisbury, pe acorduri de muzică clasică

  • În Marea Britanie, 1.000 de bătrâni sunt vaccinaţi la Catedrala Salisbury
  • Catedrala are o vechime de peste 800 de ani
  • În timpul vaccinării, bătrânii au ascultat Bach şi Handel, ca să-i liniştească
536 afișări

1.000 de bătrâni din Marea Britanie sunt vaccinaţi în Catedrala din Salisbury.
Pe lângă arcadele şi coloanele împresionante ale Catedralei vechi de 800 de ani, bătrânii sunt liniştiţi de muzică clasică.

Ada Watkins, pacient: Cred cu adevărat că nu ar fi trebuit să primesc vaccinul. Cred că tinerii ar trebui să îl primească mai întâi. Dar eu fac aşa cum mi s-a spus. Totuşi, mă simt vinovată.

Marea Britanie a vaccinat până acum peste 3.2 milioane de oameni cu serurile dezvoltate de AstraZeneca-Oxford şi Pfizer-BioNTech.
Recent, a fost aprobat şi vaccinul de la Moderna, dar primele livrări vor veni abia în primăvară.

Dan Handerson, medic: Ştim că dacă vaccinăm, de exemplu, 20 de oameni, am putea salva o viaţă, ceea ce este remarcabil. Mai mulţi oameni vaccinaţi, mai multe vieţi salvate. Este absolut fantastic.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici