Bebeluşii primesc viziere împotriva Covid-19 în Thailanda

656 afișări
Imaginea articolului Bebeluşii primesc viziere împotriva Covid-19 în Thailanda

Bebeluşi primesc viziere împotriva Covid-19 în Thailanda

Nou născuţii din Thailanda primesc viziere de protecţie împotriva covid-19, arată platforma news.sky.com

Imaginile publicate de spitalul Pararam 9 din Bangkok arată bebeluşii cu feţele protejate de viziere transparente
 
Thailanda numără peste 2.000 de cazuri de infectare cu noul coronavirus. 

Nou născuţii din Thailanda primesc viziere pentru a fi protejaţi împotriva infectării cu noul coronavirus. Imaginile publicate onlina provin de laspitalul Pararam 9 din Bangkok şi îi arată pe bebeluşi cu feţele protejate de viziere transparente. Thailanda numără peste  2.473  de cazuri de infectare cu noul coronavirus. Nu mai puţin de 53 dintre aceste cazuri fiind descoperite vineri. 

Şi alte instituţii medicale din regiunea Samut Prakan, din Thailanda au apelat la aceeaşi soluţie pentru a-i păstra în siguranţă pe bebeluşi. ”Am adoptat măsuri suplimentare de protecţie pentru cei mici şi prietenii lor, aşa că avem viziere pentru nou-născuţi. E atât de drăguţ!”, scriu reprezentanţii Spitalului Paolo pe Facebook.

Sursă foto: Profimedia

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici