Bilanţ negru pentru Rusia. Ţara a înregistrat un număr record de decese

  • Rusia întregistrează un număr record de decese cauzate de coronavirus.
  • Numărul total al persoanelor care au luat SARS-CoV-2 în Rusia, de la izbucnirea pandemiei, a ajuns la 1.447.335.
  • În ultimele 24 de ore au murit 317 bolnavi.
1278 afișări
Imaginea articolului Bilanţ negru pentru Rusia. Ţara a înregistrat un număr record de decese

Bilanţ negru pentru Rusia. Ţara a înregistrat un număr record de decese

În Rusia, au fost 317 decese cauzate de Covid-19 în ultimele 24 de ore: maximul de la începutul epidemiei.

Infecţiile din ultima zi s-au ridicat la 15.700, iar numărul total de cazuri Covid-19 constatate până acum în ţara cu aproximativ 144 de milioane de locuitori a crescut la 1.447.335.

Conform datelor oficiale, 24.952 de ruşi au murit din cauza bolii.

Potrivit The Moscow Times, Moscova, epicentrul focarului de coronavirus din Rusia, a confirmat 63 de decese, stabilindu-şi propriul record de decese.

Bilanţul record de morţi vine la o zi după ce Rusia a înregistrat cea mai mare creştere de noi infecţii. Numărul total al persoanelor care au luat SARS-CoV-2 în Rusia, de la izbucnirea pandemiei, a ajuns la 1.447.335.

Aautorităţile continuă să excludă revenirea la restricţiile stricte pentru a încetini răspândirea virusului. În schimb, au introdus restricţii în punctele considerate „fierbinţi” şi îndeamnă localnicii să le respecte până când va începe producţia în masă a vaccinului în Rusia.

Autorităţile din Rusia introduseseră restricţii în primăvară, interzicând inclusiv plimbările neesenţiale, când ţara avea o medie mai mică de 10.000 infecţii zilnice.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici