Blue Air a anulat zborurile spre şi dinspre Milano doar pentru 8 şi 9 martie

  • Blue Air a anulat zborurile spre şi dinspre Milano, doar pentru 8 şi 9 martie.
  • Compania va lua şi alte măsuri după evaluarea situaţiei.
  • Zborurile au fost anulate deoarece nordul Italiei a intrat în carantină pe fondul răspândirii coronavirusului.
2670 afișări
Imaginea articolului Blue Air a anulat zborurile spre şi dinspre Milano doar pentru 8 şi 9 martie

Sursa foto: Profimedia

Reprezentanţii Blue Air au anunţat, pentru MEDIAFAX, anularea tuturor zborurilor spre şi dinspre Milano, însă doar pentru datele de 8 şi 9 martie.

Decizia a fost luată după ce peste 16 milioane de oameni sunt în carantină, în nordul Italiei, pe fondul răspândirii coronavirusului. Compania va lua şi alte măsuri după evaluarea situaţiei.

Prim-ministrul italian, Giuseppe Conte, a anunţat sâmbătă noaptea că se impune carantină pentru tot nordul Italiei. Astfel, cel puţin 16 milioane de persoane sunt acum blocate în regiunea Lombardia, scrie BBC News.

Italia, cea mai afectată ţară din Europa de noul coronavirus, a raportat sâmbătă o creştere accentuată a infecţiilor. Aceste cifre au determinat guvernul de la Roma să ia măsuri drastice şi să impună carantină pentru 15 regiuni din nordul ţării.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici