Britanicii au inventat „sistemul de bule cu trei gospodării” pentru a sărbători Crăciunul

  • Anglia, Scoţia, Ţara Galilor şi Irlanda de Nord au adoptat abordări diferite în ceea ce priveşte gestionarea pandemiei până acum, dar liderii naţiunilor au stabilit o abordare comună pentru o perioadă festivă.
  • Cele patru naţiuni din Regatul Unit au convenit să relaxeze restricţiile COVID-19 de Crăciun pentru a permite până la trei gospodării să se întâlnească acasă timp de cinci zile.
  • Gospodăriile din Marea Britanie vor putea forma o „bulă de Crăciun” cu alte două gospodării în timpul unei perioade de cinci zile în perioada festivă, au anunţat autorităţile.
2164 afișări
Imaginea articolului Britanicii au inventat „sistemul de bule cu trei gospodării” pentru a sărbători Crăciunul

Cum va arata Craciunul pentru britanici. Ce este sistemul de bule cu trei gospodării

În perioada 23-27 decembrie, oamenii se vor putea întâlni cu alte două gospodării în bula lor - dar numai într-o casă privată, un lăcaş de cult sau spaţii publice în aer liber.
 
Restricţiile de călătorie pe întreg teritoriul Regatului Unit vor fi, de asemenea, ridicate în perioada de cinci zile, permiţând oamenilor să călătorească între ţări sau între oraşe pentru a se întâlni cu cei din bula lor.
 
Oamenilor din Irlanda de Nord li se va acorda o zi suplimentară în ambele părţi ale ferestrei de cinci zile pentru a permite zborurile.
 
„Oamenii vor să fie alături de cei dragi şi cei apropiaţi pentru cea mai importantă sărbătoare a anului”, a declarat marţi ministrul superior Michael Gove.
 
Carantina naţională în Anglia urmează să se încheie săptămâna viitoare, după care diferite părţi ale ţării se vor confrunta cu restricţii variate ca parte a unui sistem pe niveluri anunţat de premierul Boris Johnson.
 
Se aşteaptă o decizie la sfârşitul acestei săptămâni cu privire la zonele care se încadrează în diferite categorii.
 
Marea Britanie are unul dintre cele mai negre bilanţuri ale pandemiei de coronavirus.
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici