Canada grăbeşte campania de vaccinare anti-COVID. Până în iulie, toţi cetăţenii vor primi prima doză

  • Toţi canadienii vor primi prima doză de vaccin până în iulie, conform AP
  • Până la final de iunie, Pfizer va livra peste 40 de milioane de doze în Canada
  • Canada accelerează programul de vaccinare
1002 afișări
Imaginea articolului Canada grăbeşte campania de vaccinare anti-COVID. Până în iulie, toţi cetăţenii vor primi prima doză

Canada grăbeşte vaccinarea. FOTO: Justin Trudeau

Canada accelerează programul de vaccinare. Premierul Justin Trudeau spune că până la finalul lunii iunie Pfizer va livra circa 44 de milioane de doze de vaccin. Astfel, spune el, fiecare locuitor va putea primi cel puţin o doză, imediat după începutul verii.
 
„Până la sfârşitul lunii martie, nu numai că vom avea mai mult de şase milioane de doze, dar până la sfârşitul acestei săptămâni vom avea mai mult de nouă milioane de doze de vaccin în Canada, pentru a putea accelera procesul de vaccinare. Deci, munca pe care o depunem de săptămâni pentru a creşte ritmul de sosire a vaccinului va continua. Şi asta este ceea ce anunţăm azi. Până la sfârşitul săptămânii vom continua să primim un milion de doze de la Pfizer pe săptămână. Dar în iunie, vor fi două milioane de doze de la Pfizer. Pur şi simplu încerc să spun că până la finalul lunii iunie vom avea peste 40 de milioane de doze de vaccin livrate în Canada”, a declarat Trudeau.
 
Canada are 980.000 de cazuri confirmate de coronavirus şi un total de 23.000 de decese.
 
 
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici