Canada îşi va evacua cetăţenii de pe nava de croazieră Grand Princess cu un avion

Guvernul canadian a pregătit un avion pentru a evacua cetăţenii ce se află la bordul navei Grand Princess,relatează CNN.

341 afișări
Imaginea articolului Canada îşi va evacua cetăţenii de pe nava de croazieră Grand Princess cu un avion

Canada îşi va evacua cetăţenii de pe nava de croazieră Grand Princess cu un avion

„Decizia a fost luată după o solicitare pentru ajutor din partea Guvernului SUA", a precizat Guvernul canadian într-un comunicat.

„Dată fiind graniţa comună, Canada a realizat necesitatea de a lucra împreună cu SUA pentru a limita răspândirea COVID-19 în America de Nord şi mai departe", se precizează în comunicat.

Avionul îi va duce pe canadieni din San Francisco în Canada la baza militară din Treton. Aceştia vor sta în carantină pentru 14 zile.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici