Cel mai tânăr român care se vaccinează: un adolescent de 16 ani

  • Un adolescent de 16 ani este programat sâmbătă pentru vaccinare, în Ploieşti.
  • Este cel mai tânăr român care se vaccinează.
826 afișări
Imaginea articolului Cel mai tânăr român care se vaccinează: un adolescent de 16 ani

Cel mai tânăr român care se vaccinează: un adolescent de 16 ani

„Astăzi, la ora 18.00, are programare la vaccinare un adolescent de 16 ani şi 3 zile. Imunizarea va avea loc la centrul de la fostul liceu Ludovic Mrazeck (corpul al II-Lea) din Ploieşti”, informează Prefectura Prahova.

Este cel mai tânăr român care se vaccinează în etapa a doua a campaniei.

„Despre boala cronică de care suferă, părinţii nu doresc să vorbească”, spune sursa citată.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici