Cinci noi cazuri de coronavirus au fost confirmate în Islanda. Bilanţul COVID-19 urcă la 50

  • Cinci noi cazuri de infectare cu noul coronavirus au fost confirmate, sâmbătă, în Islanda, a anunţat Departamentul de Protecţie Civilă şi Urgenţă, într-o declaraţie de presă citată de CNN.
  • Bilanţul cazurilor de COVID-19 ajunge astfel la 50.
303 afișări
Imaginea articolului Cinci noi cazuri de coronavirus au fost confirmate în Islanda. Bilanţul COVID-19 urcă la 50

Sursa: Profimedia Images

Potrivit unei actualizări postate pe social media, trei din cele cinci cazuri de infectare au avut loc în ţară şi au putut fi identificate la „doi oameni care au călătorit în zone de risc în străinătate”.

Doi din cei cinci noi infectaţi sunt unul în jurul vârstei de 30 de ani, iar altul de 40 de ani. O altă persoană are circa 50 de ani şi o alta aproape de 80. Toţi cei cinci locuiesc în capitala, Reykjavik.

În Islanda a fost declarată, vineri, stare de „urgenţă” ca răspuns la primele cazuri de infectare cu noul coronavirus.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici