Coronavirus în lume LIVE UPDATE 2 iunie: Noul bilanţ al epidemiei din Italia / Riscul de infectare cu COVID-19 este dublu atunci când regula de 2 metri nu se respectă

2751 afișări
Imaginea articolului Coronavirus în lume LIVE UPDATE 2 iunie: Noul bilanţ al epidemiei din Italia / Riscul de infectare cu COVID-19 este dublu atunci când regula de 2 metri nu se respectă

Coronavirus în lume LIVE UPDATE 2 iunie: reacţia OMS după o serie de experţi au spus că virusul îşi pierde din forţă

55 de noi decese în Italia
 
Bilanţul epidemiei de coronavirus a ajuns la 33.530 de morţi în Italia, cu 55 de decese produse în ultimele 24 de ore, iar numărul total al persoanelor infectate a depăşit 233.500.

Serviciul italian de Protecţie Civilă a comunicat, marţi seară, că bilanţul epidemic este de 33.530 de morţi, iar numărul total al cazurilor de infectare cu noul coronavirus raportate până acum a ajuns la 233.515.

În ultimele 24 de ore, s-au înregistrat 318 noi cazuri confirmate şi 55 de decese, potrivit Serviciului italian de Protecţie Civilă, citat de agenţia Adnkronos.
 
Niciun deces în ţara în care a fost prelungită starea de alertă. Este pentru prima oară în ultimele trei luni
 
În Spania nu a mai fost înregistrat niciun deces în ultimele 24 de ore, din cauza infecţiei cu noul coronavirus, fiind o premieră în ultimele trei luni, au anunţat autorităţile de la Madrid, potrivit El Pais.
 
STUDIU ALARMANT! Riscul de infectare cu COVID-19 este dublu atunci când regula de 2 metri nu se respectă
 
Cel mai cuprinzător studiu de până acum despre transmiterea coronavirusului sprijină actualele reguli de distanţare impuse în ţările afectate. Cercetarea, finanţată de OMS, arată că riscul de infectare cu COVID-19 se dublează atunci când regula de 2 metri nu este respectată.
 
Numărul deceselor cauzate de COVID-19 în Marea Britanie a ajuns la 39.045
 
Numărul decese cauzate de COVID-19 în Marea Britanie a crescut cu 111 până la 39.049, a anunţat luni guvernul de la Londra, potrivit Reuters.
 
OMS şi alţi experţi spun că nu există dovezi că noul coronavirus îşi pierde din putere
 
Experţi ai Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii şi o serie de alţi oameni de ştiinţă au declarat luni că nu există dovezi care să susţină afirmaţia medicului italian care a spus că noul coronavirus care cauzează pandemia de COVID-19 şi-a pierdut din putere, potrivit Reuters.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici