Coronavirus în lume LIVE UPDATE 25 august. Brazilia a înregistrat peste 17.000 de cazuri noi

  • SUA a confirmat peste 5,7 milioane de infecţii cu Covid-19
  • Brazilia raportează peste 17.000 de cazuri noi de coronavirus în ultimele 24 de ore
  • Mexic va primi cel puţin 2.000 de doze de vaccin Sputnik V, aflat în faza de testare
788 afișări
Imaginea articolului Coronavirus în lume LIVE UPDATE 25 august. Brazilia a înregistrat peste 17.000 de cazuri noi
Columbia se alătură unui studiu clinic alături de SUA şi Belgia pentru a dezvolta un vaccin contra coronavirusului

Columbia a anunţat luni că se alătură unui studiu clinic pentru a dezvolta un vaccin împotriva coronavirusului. Studiul va fi realizat de gigantul farmaceutic Johnson & Johnson, potrivit ministrului Sănătăţii, Fernando Ruiz.
Aproximativ 60.000 de voluntari din Columbia, SUA şi Belgia, cu vârstele cuprinse între 18 şi 60 de ani, vor participa la studiu. Vaccinul va fi administrat într-o singură doză.
„Ducem discuţii (cu Johnson & Johnson) de săptămâni întregi şi vorbim şi cu alte companii farmaceutice în acest moment”, a spus Ruiz.
La începutul lunii august, preşedintele columbian Ivan Duque a anunţat că ţara nu va apela la ruşi pentru un vaccin, optând în schimb să lucreze cu Organizaţia Mondială a Sănătăţii pentru a asigura ţara cu cât mai multe doze de vaccin.

159 de studenţi de la Universitatea Missouri, testaţi pozitiv cu Covid-19

În prima zi de cursuri la universitate, 159 de studenţi au fost testaţi pozitiv cu coronavirus. Autorităţile din sănătate au declanşat o anchetă epidemiologică.

Mexic raportează peste 3.500 de cazuri noi de coronavirus

Ministerul Sănătăţii din Mexic a raportat luni 3.541 de cazuri noi de coronavirus şi 320 de noi decese. În total Mexic are 563.705 cazuri de Covid-19 şi 60.800 de decese.
Mexicul se află pe locul 7 în lume la numărul de cazuri şi locul 3 privind decesele cauzate de coronavirus.
Acum 4 zile, guvernul mexican a anunţat că va folosi vaccinul împotriva Covid-19 produs de Rusia.
Rusia a confirmat luni 4.744 de noi infecţii cu coronavirus, ceea ce a adus numărul oficial de cazuri al ţării la 961.493.

Brazilia raportează peste 17.000 de cazuri noi de coronavirus în ultimele 24 de ore

Ministerul Sănătăţii din Brazilia a raportat 17.078 de noi cazuri Covid-19 în ultimele 24 de ore, numărul total de infecţii fiind de 3.622.861.
De asemenea, ministerul a raportat luni 565 de noi decese, ridicând numărul total al ţării la 115.309.
Luni, preşedintele Brazilie, Jair Bolsonaro, a organizat o şedinţă la care a invitat mai mulţi medici pentru a da mărturii privind utilizarea hidroxiclorochinei, un medicament antiviral controversat, fără o eficienţă dovedită ştiinţific în tratarea coronavirusului.
Unii cercetătorii numesc coronavirusul „boala tinerilor”, prin urmare sunt mai puţine decese. Alţii spun că intervenţiile medicale care au tratat complicaţiile au fost un real succes 
 
 

Bătălia vaccinurilor anti-COVID

 

Pandemia de COVID e departe de sfârşit

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici