Coronavirus în lume LIVE UPDATE 26 iunie: OMS anunţă care sunt cele 11 ţări europene cu creşteri semnificative de Covid. Două dintre ele au graniţă cu România

  • Studiu: Covid-19 poate provoca o serie de probleme neurologice, precum demenţa sau psihoza
  • Cifre oficiale: În jur de 20 de milioane de americani au fost infectaţi deja cu noul coronavirus
  • Directorul OMS, despre vaccinul anti-COVID-19: „Să sperăm că va exista unul peste un an”
3656 afișări
Imaginea articolului Coronavirus în lume LIVE UPDATE 26 iunie: OMS anunţă care sunt cele 11 ţări europene cu creşteri semnificative de Covid. Două dintre ele au graniţă cu România
OMS anunţă care sunt cele 11 ţări europene cu creşteri semnificative de Covid. Două dintre ele au graniţă cu România 
 
Pentru prima dată în ultimele luni, statele europene se confruntă cu o nouă creştere a infectărilor cu Covid-19, informează OMS.
 
Cifre oficiale: În jur de 20 de milioane de americani au fost infectaţi deja cu noul coronavirus
 
Oficialii americani estimează că în jur de 20 de milioane de americani au fost infectaţi cu noul coronavirus de când a ajuns virusul în Statele Unite şi până acum. Deşi cifra pare uriaşă, arată, totuşi, că majoritatea populaţiei este în continuare expusă riscurilor, scrie AP.
 
Studiu: Covid-19 poate provoca o serie de probleme neurologice, precum demenţa sau psihoza
 
Un studiu realizat de cercetătorii din Marea Britanie, arată că noul coronavirus poate provoca o serie de probleme neurologice în rândul pacienţilor care au făcut o formă severă a bolii, scrie CNN.
 
Mai multe cartiere ale Lisabonei reintră în carantină după ce virusul persistă în zonă
 
Premierul portughez a anunţat că 19 cartiere din nordul Lisabonei vor reintra în carantină şi se vor impune restricţii de mişcare a populaţiei, după ce numărul de îmbolnăviri de Covid-19 nu a scăzut, scrie CNN.
 
Directorul OMS, despre vaccinul anti-COVID-19: „Să sperăm că va exista unul peste un an”
 
La virusuri noi, vaccinuri noi. Din păcate, găsirea unui vaccin împotriva noului coronavirus va dura. O spune chiar directorul OMS, Tedros Adhanom Ghebreyesus, conform Reuters. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici