Coronavirus în lume LIVE UPDATE 31 August: SUA a înregistrat circa 6 milioane de cazuri

  • Studenţii din Wuhan s-au întors în campus pentru prima dată în şase luni
  • Marea Britaniei înregistrează peste 1.700 de cazuri noi, cel mai mare număr raportat din luna mai
  • Mexic raportează peste 4.000 de cazuri noi de coronavirus
1672 afișări
Imaginea articolului Coronavirus în lume LIVE UPDATE 31 August: SUA a înregistrat circa 6 milioane de cazuri

Germania raportează 610 cazuri noi

  • Numărul de cazuri de coronavirus confirmate în Germania a crescut cu 610 la 242.381, potrivit datelor raportate de Institutul Robert Koch pentru boli infecţioase.
  • În ultimele 24 de ore, Germania a înregistrat 3 noi decese, numărul total fiind de 9.298.

Mass-media din China scrie că milioane de studenţi din Wuhan s-au întors în campus pentru prima dată în şase luni.

 

Marea Britaniei înregistrează peste 1.700 de cazuri noi, cel mai mare număr raportat din luna mai

1.715 de persoane din Marea Britanie au fost testate pozitiv pentru Covid-19, acesta fiind cel mai mare număr de weekend de la jumătatea lunii mai, scrie The Guardian. Autorităţile spun că numărul cazurilor de Covid din ultimele zile, creşte riscul celui de-al doilea val de coronavirus în toamnă.

  • Pe 17 mai, Regatul Unit a înregistrat 1.838 de cazuri noi.
  • În total, Marea Britanie a raportat 334.467 cazuri de Covid şi 41.499 decese cauzate de noul virus.

Columbia a înregistrat peste 8.000 de cazuri noi de Covid-19

Columbia a înregistrat 8.024 de noi infecţii cu Covid-19 şi 300 de noi decese cauzate de noul virus, potrivit Ministerului Sănătăţii.
Numărul duce totalul ţării la 607.938 de cazuri. De la debutul pandemiei, Columbia a înregistrat 19.364 decese cauzate de noul virus.

SUA a înregistrat circa 6 milioane de cazuri

SUA a înregistrat în total 5.993.668 de cazuri COVID-19, potrivit datelor de la Universitatea Johns Hopkins. Potrivit bilanţului, numărul deceselor legate de coronavirus în SUA este de 183.034, iar 2.153.939 de persoane sunt considerate ca vindecate de COVID-19.

Statele Unite este cea mai afectată ţară din lume de pandemie.

Mexic raportează peste 4.000 de cazuri noi de coronavirus

Ministerul Sănătăţii din Mexic a raportat duminică 4.129 de cazuri noi de COVID-19, astfel numărul total de infecţii a ajuns la 595.841.

Ministerul Sănătăţii a raportat, de asemenea, 339 de noi decese, numărul total fiind de 64.158.

Mexic are al patrulea cel mai mare număr de cazuri de coronavirus din America Latină, în spate sunt Brazilia, Peru şi Columbia, conform datelor compilate de Universitatea Johns Hopkins.
 

Financial Times: Comisarul FDA îşi doreşte accelerarea autorizării unui vaccin pentru Covid-19

 

Şeful Autorităţii Americane pentru Alimente şi Medicamente (FDA) îşi doreşte accelerarea autorizării unui vaccin. Potrivit Financial Times, Dr. Stephen Hahn vrea ca vaccinul să fie disponibil cât mai curând. Stephen spune că FDA era pregătită să autozizeze vaccinul înainte ca testele clinice din Faza 3 să fie complete.

Record de cazuri COVID-19 în India: 78.761 de îmbolnăviri în 24 de ore

India a înregistrat un nou record de îmbolnăviri în ultimele 24 de ore: 78.761 de cazuri. India este locuită de 1.3 miliarde de locuitori şi are un total de 3.5 milioane de îmbolnăviri. Se află pe locul trei în topul celor mai infectate ţări.

Germanii contestă regulile anti-Covid

Aproape 40.000 de oameni au protestat în Berlin faţă de restricţiile impuse. Mare parte din manifestaţie a fost una paşnică. Oamenii spun că le este afectată libertatea deoarece sunt obligaţi să poarte măşti. Germania a avut, în ultimele 24 de ore, 146 de cazuri noi de Covid-19 şi niciun deces

Medicamentele utilizate în tratarea coronavirusului la pisici pot fi eficiente şi în cazul oamenilor

Studiul a fost făcut de Universitatea din Alberta şi a fost publicat în revista Nature Communications. Medicamentul este un inhibitor de protează, care ar putea fi eficient şi în cazul bolnavilor de Covid-19

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici