NEWS ALERT  Covid: Johnson & Johnson va cere aprobarea pentru doza dublă

Johnson & Johnson anunţă că va cere aprobarea Agenţiei Europene a Medicamentului (EMA) pentru doza dublă de vaccin.

5978 afișări
Imaginea articolului Covid: Johnson & Johnson va cere aprobarea pentru doza dublă

Covid: Johnson & Johnson va cere aprobarea pentru doza dublă

Studiile clinice ale vaccinului Johnson & Johnson (Janssen) au arătat o eficacitate de 100% împotriva formelor grave de COVID-19 după două doze şi de 75% după o singură doză, arată compania, conform ANSA.

Compania a precizat că intenţionează să depună o cerere la Agenţia Europeană pentru Medicamente (EMA) pentru un set complet care să includă doza unică şi doza de rapel.

Vaccinul J&J este autorizat ca doză unică.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici