„Covid nu există” şi „Bergoglio nu este adevăratul Papă”. Ce sancţiune a primit preotul anti-Covid şi anti-Papă

  • În Fabriano (regiunea Ancona - Italia), parohul exorcist a fost îndepărtat.
  • Asta după ce sută de oameni s-au adunat în faţa altarului fără mască.
  • Sancţiunea dispusă de Arhiepiscopul Francesco Massara ar putea avea şi implicaţii penale.
3942 afișări
Imaginea articolului „Covid nu există” şi „Bergoglio nu este adevăratul Papă”. Ce sancţiune a primit preotul anti-Covid şi anti-Papă

„Covid nu există” şi „Bergoglio nu este adevăratul Papă”. Ce sancţiune a primit preotul anti-Covid şi anti-Papă

O sută de oameni fără măşti s-au adunat în biserică pentru a asculta nu predica, ci un discurs împotriva vaccinării. Preotul paroh a făcut propagandă de negare a pandemiei („Covid nu există”) şi a rostit numeroase alte fraze împotriva Papei Francisc, vinovat pentru sprijinul său în campania de vaccinare („El este nu adevăratul Pontif”).

Ca urmare, preotul paroh al bisericii San Sebastiano Martire din Marischio di Fabriano (Ancona), don Gino Pierosara, a fost înlăturat din biserică de către Arhiepiscopie.

Acum o săptămână, Arhiepiscopul l-a demis din funcţie pe preotul răzvrătit. Printr-un comunicat oficial, Monseniorul Francesco Massara şi-a făcut cunoscută decizia.

Don Gino Pierosara a susţinut ultima dată predica pe 7 noiembrie, când o sută de susţinători ai săi pentru o întâlnire în care majoritatea participanţilor nu purtaseră mască.

Preotul a avut Covid, 3 preoţi şi o călugăriţă au murit

Vestea întâlnirii i se datorează unui medic ginecolog no vax, Roberto Petrella, care a doua zi a postat pe profilul său de Facebook un mesaj video în care povestea detaliile întâlnirii cu doar câteva persoane cu măşti şi l-a lăudat pe Don Gino Pierosara, numindu-l „un om mare, bine documentat şi pregătit”.

Preotul, care nu a fost niciodată vaccinat, a fost testat pozitiv pentru Covid în ianuarie anul trecut şi ar fi fost în centrul unui focar izbucnit în casa clerului din Fabriano, care a dus la moartea a 3 preoţi şi a unei călugăriţe. Cu toate acestea, Don Gino s-a apărat declarând: „Nu sunt un infectator”.

Motivarea excluderii din biserică: „Din cauza pericolului pe care îl reprezintă adunarea a zeci de persoane fără măşti şi fără distanţare - a scris episcopul - aşa cum se constată într-un videoclip al aceluiaşi lector, o gravă încălcare a prevederilor şi normelor de respectare în lăcaşurile de cult şi parohii”.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici