Cutremur mediatic în Franţa: Restaurantele fără Covid-19, destinate doar elitelor şi miniştrilor

  • Francezii sunt scandalizaţi de existenţa unei posibile reţele de restaurante de lux, în care se organizează cine clandestine fără norme sanitare.
  • Printre privilegiaţii care pot asista la astfel de petreceri private s-ar număra vedete şi membri ai guvernului.
  • Informaţiile au fost dezvăluite de televiziunea franceză M6, care a trimis o echipă cu camera ascunsă la un astfel de restaurant.
1101 afișări
Imaginea articolului Cutremur mediatic în Franţa: Restaurantele fără Covid-19, destinate doar elitelor şi miniştrilor

Reporterul filmează într-un restaurant de lux, unde este întâmpinată de un manager care se laudă că acolo nu se poartă mască şi că în acel loc nu există Covid-19. Acesta susţine că printre clienţi se numără multe personalităţi şi chiar miniştri din actualul guvern al Franţei.

Reportajul jurnaliştilor francezi a provocat o avalanşă de reacţii negative pe social media. Cele mai citate hashtaguri sunt acum „Vrem numele” şi „Să-i mâncăm pe bogaţi”.

Persoana filmată pe ascuns a rectificat, ulterior, şi a spus că totul era doar o glumă.

Cu toate acestea, Ministerul de Interne a demarat o anchetă.

Oficialii francezi spun că informaţiile sunt în curs de verificare şi că vor fi demisii, dacă se confirmă existenţa unor miniştri pe listele de invitaţi la astfel de petreceri clandestine.

Francezii tocmai au intrat în a treia carantină naţională, iar guvernul a fost nevoit să mobilizeze mii de agenţi ca să-i facă pe cetăţeni să respecte noul lockdown.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici