Dacă tot nu au voie să se joace, se joacă cu masca. Din perlele elevilor cu măşti în clasă. Profesorii povestesc că râd cu lacrimi

Purtarea unei măşti va deveni, în curând, o materie şcolară în sine?

10955 afișări
Imaginea articolului Dacă tot nu au voie să se joace, se joacă cu masca. Din perlele elevilor cu măşti în clasă. Profesorii povestesc că râd cu lacrimi

Masca la şcoală. Din perlele elevilor cu măşti în clasă

În orice caz, ne putem pune întrebarea atunci când descoperim tweet-urile unor profesori din Franţa.

De la începutul anului şcolar în urmă cu 10 zile, profesorii francezi povestesc cu un zâmbet pe Twitter despre ce inseamna purtarea unei masti în clasă, scrie Huffington Post.

Acest profesor spune că "Un grup de elevi s-au distrat jucându-se baba oarba purtând masca peste ochi. Succes la şcoală"

 


O altă observaţie a unui profesor: „Masca este cel mai bun loc pentru a ascunde o gumă de mestecat în clasă. Astăzi, am avut dreptul la„ o bila ” cu guma în interior ... Nu sunt sigur că elevul va mai face asta curând”.

"Astăzi, un elev a băut apa dar uitase să-şi scoată masca. » se amuza un alt profesor.

 

 

"Nu m-am gândit niciodată că va trebui să spun într-o zi:" Nu, nu-ţi pui masca ca pe o bentita în păr, scrie un altul, în timp ce alt profesor spune:" Am deja un elev anti-mască (cu teoriile conspiraţiei cu tot), care îmi spune că „tatăl lui are dovezi”. Este drăguţ şi bizar în acelaşi timp. "

Şi cea mai tristă postare: „Zi dificila, un elev a vomitat in masca”

 

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici