Directorul executiv al Pfizer şi-a anulat vizita în Israel, după ce s-a dovedit că nu a fost vaccinat împotriva coronavirusului

  • CEO-ul Pfizer, Albert Bourla, şi-a anulat vizita programată în Israel, după ce s-a dovedit că nu a fost vaccinat împotriva coronavirusului.
  • Bourla, precum şi membrii delegaţiei care trebuia să-l însoţească în timpul vizitei sale, nu au primit a doua doză de vaccin.
  • Drept urmare, s-a decis amânarea vizitei cu câteva zile, ceea ce a reprezentat şi o provocare logistică din cauza viitoarelor alegeri israeliene.
15504 afișări
Imaginea articolului Directorul executiv al Pfizer şi-a anulat vizita în Israel, după ce s-a dovedit că nu a fost vaccinat împotriva coronavirusului

CEO-ul Pfizer a anulat vizita în Israel pentru că nu s-a vaccinat

Bourla a declarat, în decembrie, că nu a primit încă vaccinul, deoarece nu doreşte să „facă coadă” şi aşteptă până când va fi vaccinată categoria sa de vârstă. Ca atare, el a primit prima doză, dar nu rapelul.

„Continuăm să fim interesaţi să vizităm Israelul şi să ne întâlnim cu factorii de decizie", a declarat un purtător de cuvânt al Pfizer. „Vizita în Israel va fi probabil programată spre sfârşitul primăverii”.

Bourla a apărut în prim-plan săptămâna trecută, când într-un interviu acordat NBC News, el a numit Israel „laboratorul mondial” în ceea ce priveşte lansarea vaccinului împotriva coronavirusului, menţionând că „ei folosesc doar vaccinul nostru”, potrivit Jerusalem Post.

Când a fost întrebat dacă o persoană i-ar putea infecta pe alţii după ce a primit două doze de vaccin, el a spus: „Este ceva ce trebuie confirmat, iar datele din lumea reală pe care le obţinem din Israel şi din alte studii ne vor ajuta să înţelegem mai bine acest lucru”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici