Doi fraţi au aproape 18.000 de sticle de gel dezinfectant pe care nu au unde să le vândă | FOTO

  • Fraţii Matt şi Noah Colvin au cumpărat mii de sticle de gel dezinfectant pentru a le oferi ulterior la preţ mai mare.
  • Acum nu au unde să le vândă.
  • Amazon le-a delistat produsele, pentru a descuraja speculatorii.
39063 afișări
Imaginea articolului Doi fraţi au aproape 18.000 de sticle de gel dezinfectant pe care nu au unde să le vândă | FOTO

Doi fraţi au aproape 18.000 de sticle de gel dezinfectant pe care nu au unde să le vândă | FOTO

Cei doi au început să cumpere gel dezinfectant şi şerveţele umede antibacteriene din magazine din statele Tennessee şi Kentucky după ce a fost raportat primul deces cauzat de COVID-19 în SUA, pe 1 martie. Fraţii au scos produsele la vânzare pe Amazon la suprapreţ.

La scurt timp după aceea, cel mai mare retailer online din lume le-a delistat produsele, pentru a descuraja speculatorii. Măsuri similare au luat eBay şi alte magazine online.

Acum, fraţii Colvin au în garaj 17.700 de sticle de gel dezinfectant pe care nu au unde să le vândă.

„Dacă pot face un mic profit, e bine. Dar nu doresc să ajung în situaţia de a fi pe primele pagini ale ziarelor ca tipul care are 20.000 de sticle de gel dezinfectant care la vinde la un preţ de 20 de ori mai mare”, a declarat unul dintre fraţi.

Cei doi sunt criticaţi dur pe reţelele de socializare, în condiţiile în care sunt spitale care nu dispun de aceste produse.

Peste 5.800 de oameni au murit în întreaga lume din cauza COVID-19, iar peste 155.000 de persoane au fost infectate cu virusul apărut în oraşul chinez Wuhan la sfârşitul anului trecut.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
gel,
dezinfectant,
frati

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici