Dramă în Franţa. Contaminat cu Covid-19, medicul de la Stade de Reims s-a sinucis: a lăsat o scrisoare de adio

Doctorul Bernard Gonzalez, medicul clubului de fotbal Reims din Ligue 1, s-a sinucis acasă in această duminică lăsând o scrisoare care leagă gestul său de contaminarea sa cu coronavirus. Avea 60 de ani.

13381 afișări
Imaginea articolului Dramă în Franţa. Contaminat cu Covid-19, medicul de la Stade de Reims s-a sinucis: a lăsat o scrisoare de adio

Dramă în Franţa. Contaminat cu Covid-19, medicul de la Stade de Reims s-a sinucis: a lăsat o scrisoare de adio

Stade de Reims este în stare de şoc. Clubul din Liga 1 a aflat în această duminică despre sinuciderea lui Bernard Gonzalez, 60 de ani, medicul responsabil de echipă. Afectat de Covid-19, se afla in izolare acasă cu soţia sa, infectată şi ea. El a lăsat o scrisoare detaliată explicând legătura dintre gestul său şi contaminare.
 
Arnaud Robinet, primarul din Reims, spune că este uimit. Prefectul Marne i-a anuntat ştirea la primărie după-amiază, sub consemnul confidenţialităţii. Primarul din Reims l-a cunoscut bine pe acest medic, care a reprezentat, potrivit acestuia, unul dintre stâlpii clubului Reims "şi a participat la urcarea sa în Liga 1, având grijă de jucători. „El a fost medicul clubului, spune el. Un mare profesionist, recunoscut şi apreciat de toţi ”.
 
Şoc imens în cadrul clubului
 
Arnaud Robinet s-a întâlnit cu medicul în urmă cu aproximativ o lună in timpul campaniei electorale pentru alegerile locale. „Sunt alaturi de părinţii săi, de soţia sa, familia lui”, a spus primarul. El este o victimă colaterală a Covid-19, pentru că a fost detectat pozitiv şi era in carantina. Ştiu că a lăsat o scrisoare pentru a-i explica gestul. Dar nu cunoasc conţinutul acesteia. "
 
Doctorul Bernard Gonzalez infiintase un birou într-o zonă reamenajată a oraşului. „A fost un om saritor şi foarte uman”, spune Arnaud Robinet.
 
La Stade de Reims, şocul a fost imens. Nimeni nu a stiut de tragedia din această duminică după-amiază. Si nici că doctorul Gonzalez a avut Covid-19. "Am vorbit cu el săptămâna trecută şi nu a adus niciodată subiectul asta in discutie", a spus un membru al clubului. Este de neînţeles. Ce dramă. Acum va fi necesar să avertizam jucătorii şi personalul. Şocul va fi îngrozitor. "
 
sursa foto: profimedia
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici