Efecte ale COVID-19 în tehnologie: lansări mult aşteptate amânate, actualizări întârziate

  • Lansarea unor modele noi de telefoane a fost amânată din cauza pandemiei COVID-19
  • Apple a amânat lansarea unui nou smartphone, iar anumite actualizări Android vor ajunge mai târziu
  • Peste 126.000 de persoane au fost infectate cu noul coronavirus la nivel mondial
377 afișări
Imaginea articolului Efecte ale COVID-19 în tehnologie: lansări mult aşteptate amânate, actualizări întârziate

Efecte ale COVID-19 în tehnologie: lansări mult aşteptate amânate, actualizări întârziate

Lansarea unor modele de telefoane mult aşteptate, precum iPhone SE 2, a fost amânată, iar actualizările software vin mai târziu, din cauza pandemiei COVID-19. 

Apple urma să lanseze un smartphone mai ieftin - numit iPhone 9 sau iPhone SE 2 - în martie, dar compania a amânat evenimentul pe termen indefinit din cauza pandemiei COVID-19, transmite publicaţia Cult of Mac.

Producţia din China este afectată de coronavirus, iar întâlnirile în masă sunt interzise în Santa Clara County, acolo unde compania are cartierul general.

Tot din cauza COVID-19, Nokia a anunţat că actualizarea Android 10 va ajunge mai târziu pe mai multe modele de telefoane, potrivit GSM Arena. Asta deoarece angajaţii lucrează de acasă, iar dezvoltarea actualizărilor este mai dificilă.

Telefoanele care vor primi mai târziu Android 10 sunt: Nokia 2.2, 2.3, 3.2, 4.2, 6.2, 7.2, 8 Sirocco, Nokia 5.1 Plus, 3.1 Plus şi 1 Plus.

Peste 126.000 de persoane au fost infectate cu virusul 2019-nCoV. Dintre acestea, peste 4.600 au murit.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici