Efectele nebănuite ale coronavirusului. Un pilot de avion, rămas fără curse, s-a angajat şofer la un lanţ de supermarketuri

  • •Peter Login a fost trimis în concediu neplătit de British Airways
  • •Pilotul a anunţat pe Twitter că a pus în cui cheile de la Boeing-ul 747
  • •Iubita britanicului lucrează într-un spital unde sunt trataţi pacienţi care au COVID-19
2150 afișări
Imaginea articolului Efectele nebănuite ale coronavirusului. Un pilot de avion, rămas fără curse, s-a angajat şofer la un lanţ de supermarketuri

Un pilot de avion, rămas fără curse, s-a angajat şofer la un lanţ de supermarketuri

Un pilot din Marea Britanie n-a avut nicio problemă să treacă de la manşa unui Boeing 747 la volanul unei dube. Peter Login, care lucra pentru compania aeriană British Airways e acum şofer pentru Tesco, cel mai mare lanţ de supermaketuri din Regat.

Povestea lui a apărut în Daily Mail. Omul a rămas fără obiectul muncii, din cauza restricţiilor impuse de coronavirus, aşa că şi-a găsit un job temporar: livrează marfă. British Airways îi mai plăteşte doar 50% din salariu, în perioada în care avioanele stau la zbor şi l-a obligat să-şi ia două săptămâni de concediu neplătit.

Peter a anunţat pe Twitter cu ce se ocupă zilele astea: “Am pus în cui pentru o vreme cheile de la 747-le de la British Airways. Sunt într-o cabină a Tesco acum”, a scris el şi a postat şi o fotografie. Mesajul, care a adunat peste 7.000 de like-uri, are şi mai multe hashtag-uri sugestive: #FiecareLucruMicContează sau #StaţiAcasăStaţiînSiguranţă.

Ţi-ai dat seama deja că Peter nu face asta pentru bani. Ci pentru că vrea să ajute. Mai ales că iubita lui, care i-a fost şi colegă de muncă, lucrează într-un spital unde sunt trataţi bolnavii de coronavirus.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici