Explorează universul Netflix cu ajutorul codurilor secrete / Lista codurilor, împărţită pe categorii

  • Platforma Netflix are o mulţime de categorii de filme şi seriale care sunt ascunse în platformă
  • Un algoritm al Netflix face ca anumite producţii, unele dintre ele de nişă, să nu fie evidenţiate în platformă
  • Poţi accesa o mulţime de categorii mai detaliate de filme şi seriale folosind nişte coduri numerice
37249 afișări
Imaginea articolului Explorează universul Netflix cu ajutorul codurilor secrete / Lista codurilor, împărţită pe categorii

Exporează universul Netflix cu ajutorul codurilor secrete

Dacă de când stai izolat în casă ai senzaţia că ai văzut cam tot ce se putea pe Netflix, s-ar putea să te înşeli. O să te surprindă poate faptul că platfoma are în continuare un întreg univers neexplorat, cu o mulţime se seriale şi filme care merită văzute.

Ştii deja că platforma de streaming împarte producţiile pe categorii, dar poate mai vrei să ştii că are un algoritm care face ca ea să afişeze doar categoriile mari precum Comedie, Romance, Dramă, Thriller, Documentare etc. Pe scurt- îţi arată categoriile populare şi cât se poate de generale. Acest algoritm face ca anumite producţii mai de nişă să nu fie evidenţiate şi să stea ascunse în platformă.

Vestea bună este că aceste seriale şi filme pot fi accesate folosind anumte coduri numerice. Iată cum funcţionează. Trebuie să ştii că acest truc funcţionează doar în browser-ul web. Trebuie să introduci URL-ul www.netflix.com/browse/genre/#### - adică cele cifre care corespund fiecărei categorii.

Iată aici câteva exemple de categorii:

Acţiune şi aventură (1365)

Comedii de acţiune (43040)

Westerns (7700)

Arte marţiale (8985)

Animaţii (7424)

Adulţi (11881)

Comedii (9302)

Seriale (6721)

Drame (452)

Filme pentru copii şi familie (783)

Recomandate pentru 8-10 ani (561)

Recomandate pentru 5-7 ani (5455)

Bazate pe cărţi de poveşti (10056)

Pentru familie (51056)

Documentare (6839)

Istorice (5349)

Politice (7018)

Religioase (10005)

Sociale şi culturale (3675)

Filme străine (7462)

Din Europa de Est (5254)

Italiene (8221)

Chinezeşti (3960)

Indiene (10463)

Vizionare plăcută!

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici