Explozie la un centru de testare COVID-19 din Olanda. Momentan nu au fost raportate victime

  • O explozie a avut loc la Centrul regional de testare COVID-19 din Bovenkarspel, Olanda.
  • Nu au fost raportaţi răniţi, anunţă DutchNews.nl.
  • Înainte de Crăciun, un centru de testare, de pe fosta insulă Urk, a fost incendiat, iar ferestrele unor centre de testare din Amsterdam şi Urmond in Limburg au fost sparte în decembrie.
1282 afișări
Imaginea articolului Explozie la un centru de testare COVID-19 din Olanda. Momentan nu au fost raportate victime

Explozia a avut loc cu puţin înainte de ora 7:00 şi centrul de testare pare să fi fost ţinta, relatează presa locală.

Un agent de pază era de serviciu în acel moment. Radioul NOS a declarat că o ţeavă metalică a explodat în afara clădirii de pe Middenweg, dar acest lucru nu a fost confirmat.

Zona a fost închisă în timp ce experţii verifică dacă locaţia este sigură.

Nu este prima dată când un centru de testare este ţinta unui atac. Înainte de Crăciun, un centru de testare, de pe fosta insulă Urk, a fost incendiat, iar ferestrele unor centre de testare din Amsterdam şi Urmond in Limburg au fost sparte în decembrie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici