FOTO Metoda inedită prin care poliţiştii din Bali îi pedepsesc pe cei ce nu poartă masca obligatorie în public

Oamenii din Bali care nu poartă masca obligatorie în public sunt subiecţii unor măsuri de pedepsire inedite, potrivit unei publicaţii locale, citate de presa din Australia.

4215 afișări
Imaginea articolului FOTO Metoda inedită prin care poliţiştii din Bali îi pedepsesc pe cei ce nu poartă masca obligatorie în public

Forţele de ordine din Bali apar în mai multe videoclipuri oprind oamenii care nu purtau măşti şi i-au pus să facă flotări.

Cu toate că nu este o politică oficială, ziarele din Bali au relatat că acestă măsură este des folosită de autorităţi.

O alte sancţiuni pe care cetăţenii pot să le primească pentru nepurtare măştii sunt o amendă care este echivalentul a 5 kg de orez, care în dolari este aproximativ 7 dolari, sau interzicerea intrării în localitate, potrivit poliţistului Gusti Agung Alit Kencanl.

Purtarea măştii în public este obligatorie în Indonezia regula fiind implementată încă de pe data de 5 aprilie. Bali este una dintre cele mai afectate zone, deoarece economia regiunii se baza în proporţie de 80% pe turism. Indonezia a suspendat traficul maritim şi cel aviatic până în luna iunie într-un efort de a combate pandemia.

În Indonezia sunt confirmate 9511 cazuri de infectare cu noul coronavirus şi 773 decese.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici