Gabriela Firea anunţă o adresă de e-mail la care pot scrie cei care pot ajuta PMB cu spaţii de cazare, alimente şi servicii

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, a publicat o adresă de e-mail la care oamenii care doresc să ajute Primăria Municipiului Bucureşti în timpul crizei COVID-19 pot trimite mesaje.

951 afișări
Imaginea articolului Gabriela Firea anunţă o adresă de e-mail la care pot scrie cei care pot ajuta PMB cu spaţii de cazare, alimente şi servicii

Firea anunţă o adresă de e-mail la care pot scrie cei care pot ajuta PMB cu spaţii de cazare, alimente şi servicii

Adresa este coronavirus@pmb.ro. Acolo, pot trimite mesaje cei care dispun de spaţii de cazare dotate cu camere şi grupuri sanitare (hotel, pensiune, cămin) pe care PMB le poate închiria pentru 50 de euro/noapte.

De asemenea, pot scrie la adresa de e-mail cei care doresc să ajute persoanele aflate în carantină cu alimente şi obiecte de îngrijire personală.

Mai mult, pot contacta PMB cei care doresc să se ofere voluntari pentru a face cumpărături pentru persoanele izolate la domiciliu care nu au familia sau prieteni în apropiere.

Foto: Pixabay

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
firea,
pmb,
coronavirus

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici