Germania, la un pas de o decizie radicală după izbucnirea celui mai violent focar din Europa: peste 1.000 de muncitori au fost testaţi pozitiv cu coronavirus, 650 dintre ei sunt români

Autorităţile germane iau în calcul izolarea unei întregi regiuni după ce a izbucnit cel mai violent focar de coronavirus din Europa.

33074 afișări
Imaginea articolului Germania, la un pas de o decizie radicală după izbucnirea celui mai violent focar din Europa: peste 1.000 de muncitori au fost testaţi pozitiv cu coronavirus, 650 dintre ei sunt români
Autorităţile regionale ale landului Renania de Nord-Westfalia se vor reuni într-o sesiune extraordinară în care se va discuta reinstituirea izolării regiunii după ce peste 1.000 de muncitori care lucrează într-un abator s-au infectat cu noul coronavirus, informează DPA.
 
Toţi cei 6.500 de muncitori din abator vor fi testaţi. Până în prezent, 1.029 de lucrători au fost testaţi pozitiv, iar 650 dintre aceştia sunt români. 
 
Echipe mobile de testare au fost trimise în regiune pentru a testa locuitorii din zonă. Oficialii germani le recomandă muncitorilor străini ai abatorului să nu părăsească ţară şi dau asigurări că aceştia vor primi cel mai bun tratament pe care sistemul medical german îl poate oferi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici