În plină epidemie, Simona Halep a arătat ce a făcut cu racheta cu care a câştigat Wimbledon 2019

  • Simona Halep a înrămat racheta cu care a câştigat turneul de Grand Slam Wimbledon în 2019
  • Fostul lider mondial a transmis un mesaj de încurajare tuturor fanilor ei de pe conturile de socializare
  • Turneul de la Wimbledon ar putea să fie amânat, din cauza pandemiei de coronavirus
1572 afișări
Imaginea articolului În plină epidemie, Simona Halep a arătat ce a făcut cu racheta cu care a câştigat Wimbledon 2019

În plină epidemie, Simona Halep a arătat ce a făcut cu racheta cu care a câştigat Wimbledon 2019

Simona Halep (28 de ani) a ales să îşi redecoreze casa în plină epidemie de coronavirus. Fostul lider mondial a postat un clip video pe conturile de socializare în care a arătat că a decis să îşi înrămeze racheta cu care a câştigat turneul de la Wimbledon în 2019. 

Sportiva din Constanţa a pus alături de rachetă şi o poză cu trofeul câştigat pe iarba londoneză. 

"Ce faceţi pentru a rămâne optimişti în această perioadă? Acesta este un lucru mic pe care l-am făcut pentru a-mi lumina zilele petrecute în casă".

"Eu sunt acasă, în fiecare zi, de fapt, non-stop. Acum câteva zile m-am gândit şi am decis să înrămez şi să pun pe perete racheta cu care am jucat la Wimbledon în 2019, iar alături este poza cu trofeul.

Am decis să le înrămez pentru a avea o amintire frumoasă. Sper că v-au plăcut. Aveţi grijă, staţi acasă. Totul va fi bine!"

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici