Încă două persoane au murit în Spania din cauza coronavirusului. Bilanţul deceselor a ajuns la 10

  • Autorităţile spaniole din sănătate au confirmat moartea a încă doi pacienţi infectaţi cu noul coronavirus, potrivit CNN.
  • Astfel, bilanţul a ajuns acum la 10 decese.
  • Este vorba despre doi bărbaţi în vârstă de 91, respectiv 90 de ani, care sufereau şi de alte afecţiuni cronice.
1180 afișări
Imaginea articolului Încă două persoane au murit în Spania din cauza coronavirusului. Bilanţul deceselor a ajuns la 10

Sursa: Profimedia Images

Departamentul de Sănătate din Madrid a confirmat că este vorba despre un bărbat în vârstă de 91 de ani infectat cu noul coronavirus, care a decedat şi care anterior avea alte afecţiuni de sănătate.

Între timp, Departamentul de Sănătate din Ţara Bascilor a confirmat decesul unui bărbat de 90 de ani care „suferea de boli cronice” şi care avea testul pozitiv la coronavirus.

Sâmbătă dimineaţă, departamentele regionale de sănătate din Spania au confirmat că un număr de 447 de persoane au avut testul pozitiv pentru noul virus.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici