Video Îşi fac curaj în lupta cu coronavirusul. Ţara în care vânzarea de alcool a crescut cu 55% într-o lună

  • Americanii şi-au făcut stocuri de alcool pentru a face faţă carantinei.
  • Vânzările de băuturi alcoolice au crescut cu 55% în luna martie.
  • La cea mai mare căutre au fost tăriile. Vânzările de gin, tequila sau votcă au crescut cu 75%
3181 afișări

Statele Unite devin un loc tot mai periculos din cauza coronavirusului. Să îţi spun de ce. Luna trecută, vânzările de băuturi alcoolice au crescut cu 55%. Cel mai bine s-au vândut spirtoasele. Oamenii au cumpărat cu 75% mai mult gin, tequilla, votcă sau whisky, decât în aceeaşi perioadă a anului trecut. Iar vânzările de vin au crescut cu 66%, iar cele de bere cu 42%.

Experţii spun că oamenii şi-au făcut stocuri de alcool, în momentul în care au aflat că vor fi nevoiţi să stea în casă pentru o perioadă lungă de timp. Americanii au continuat să cumpere alcool şi din carantină. Aplicaţiile de vânzări online au raportat creşteri de comenzi şi cu 250 de procente în ultima săptămână din martie. 

După declararea stării de urgenţă, în Statele Unite au explodat însă şi vânzările de arme de foc. Iar combinaţia alcool - arme de foc se anunţă una mortală pe teritoriul american. 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici