Italia organizează centre de vaccinare în locuri neobişnuite. Unul dintre ele este pe ”vaporetto”

  • Italia a făcut centre de vaccinare în mai multe locaţii mai puţin obişnuite.
  • În Veneţia, funcţionează un centru de vaccinare pe apă, dedicat vârstnicilor.
  • Italia vrea să vaccineze 80% din populaţie până la sfârşitul verii.
259 afișări
Imaginea articolului Italia organizează centre de vaccinare în locuri neobişnuite. Unul dintre ele este pe ”vaporetto”

Italia organizează centre de vaccinare în locuri neobişnuite. Unul dintre ele este pe ”vaporetto”

Italia organizează centre de vaccinare în tot mai multe locuri neobişnuite. Locuitorii din Veneţia se vor putea vaccina de acum şi în  „vaporetto”.
 
Ambarcaţiunea este echivalentul unui autobuz pe apă care circulă între insulele oraşului. Centrul de vaccinare mobil va fi folosit mai ales pentru persoanele vârstnice care se deplasează mai dificil până în centrul oraşului. Măsura autorităţilor a  fost întâmpinată cu bucurie de locuitori.
 
Asta este doar unul dintre locurile mai puţin obişnuite pe care italienii le folosesc pentru vaccinare. În acelaşi sens, au fost deschise centre atât în biserici, cât şi în muzee.
Italia vrea să vaccineze 80% din populaţie până la sfârşitul verii.
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici