Italienii izolaţi în case cântă în balcoane. Cântecul unor sicilieni a făcut ocolul presei internaţionale

  • Imagini impresionante au fost distribuite pe reţelele de socializare
  • Izolaţi în case, italienii ies pe balcoane şi cântă împreună în Sicilia
  • Autorităţile italiene au anunţat, vineri, 250 de decese
3812 afișări
Imaginea articolului Italienii izolaţi în case cântă în balcoane. Cântecul unor sicilieni a făcut ocolul presei internaţionale

Imagini emoţionante au fost filmate in Italia, unde persoanele izolate în case cântă din cauza epidemiei de coronavirus cântă în balcoane.

Mai mulţi italieni din Agrigento, oraş din Sicilia au realizat un adăvărat flashmob, chiar în balcoanele locuinţelor.

Imaginile în care se îmbărbătează prin cântec au strâns peste 3 milioane de vizualizări pe facebook şi au făcut ocolul presei internaţionale.

Autorităţile italiene au anunţat, vineri, 250 de decese în ultimele 24 de ore, o zi neagră pentru ţara cu cele mai multe cazuri de îmbolnăviri cu COVID-19 din afara Chinei.

Numărul total al deceselor înregistrate în Italia din cauza COVID-19 a ajuns la 1.266, iar cel al îmbolnăvirilor la 17.660.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici