Jurnalistul Richard Quest, vedetă CNN, a fost testat pozitiv pentru noul coronavirus

  • Richard Quest a precizat că este norocos pentru că suferă de o formă uşoară de COVID-19.
  • Chris Cuomo şi Brooke Baldwin sunt alte două vedete ale postului CNN care au fost diagnosticate cu COVID-19.
1765 afișări
Imaginea articolului Jurnalistul Richard Quest, vedetă CNN, a fost testat pozitiv pentru noul coronavirus

Jurnalistul american Richard Quest, vedetă a televiziunii CNN, a fost testat pozitiv pentru noul coronavirus.

Jurnalistul american Richard Quest, gazdă a emisiunii "Quest Means Business" de pe postul CNN, a anunţat că fost testat pozitiv pentru noul coronavirus la sfârşitul săptămânii trecute.

Richard Quest: "În weekend, am fost testat şi am fost diagnosticat cu coronavirus. Da, a, primit diagnostic pozitiv pentru COVID-19. Sunt mulţumit şi recunoscător pentru că nu pare că am simptomele oribile pe care le manifestă alţii. Am doar o tuse urâtă pe care, mulţumită excelentei noastre echipe tehnice, nu aţi auzit-o prea mult". 

Richard Quest, în vârstă de 58 de ani, a mai declarat pentru telespectatorii emisiunii sale că va continua să muncească, dar, dacă nu se va simţi bine, nu va face excese.

Richard Quest: "Încă sunt lucruri importante despre care eu şi voi trebuie să vorbim în fiecare seară, precum preţul negativ al petrolului şi modul în care pieţele se duc în jos şi despre ceea ce trebuie să fie făcut". 

Pe Twitter, Quest a scris: "Am fost diagnosticat cu coronavirus. Sunt binecuvântat că am puţine simptome - doar o tuse. Îmi rezerv rugăciunile şi gândurile pentru cei mai puţin norocoşi. Staţi în casă. Şi protejaţi vieţi".

Două alte vedete CNN au fost diagnosticate cu COVID-19, Chris Cuomo şi Brooke Baldwin. Cuomo a continuat să găzduiască emisiunea "Cuomo Prime Time", dar Baldwin este în convalescenţă, acasă.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Richard Quest (@questinny) pe

Apr 20, 2020 la 1:14 PDT

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici