Video STRĂIN ÎN ŢARA TA| CARANTINĂ LA BUŞTENI. Episodul 1: "Ştim de la TV că suntem în carantină, nu avem nicio hârtie oficială"

  • Adrian Lazăr lucra la restaurantul unui hotel din Italia, în provincia Trentino. Când s-a închis hotelul din cauza coronavirusului, Adrian şi un coleg al lui s-au întors în România.
  • Adrian Lazăr şi colegul lui au fost băgaţi în carantină când au ajuns în România, vineri, 13 martie.
  • Adrian Lazăr, român în carantină: “Am fost testaţi în prima zi în care am fost băgaţi în carantină.”
8345 afișări

Adrian Lazăr şi colegul lui au fost băgaţi în carantină la Buşteni, în Centrul de Pregătire pentru Personalul din Industrie.

Adrian Lazăr, român în carantină: “Ştim de la televizor că suntem în carantină şi că durează 14 zile. Noi nu am primit o hârtie în care să scrie de ce am fost băgaţi. Sunt condiţii bune în clădirea unde stau. Coloana de maşini a oprit pe drum în două benzinării pentru mâncare şi carburant. Dacă eram infectaţi, puteam transmite virusul altor persoane de acolo. Am fost testaţi în prima zi în care am fost băgaţi în carantină.”

Vineri, 13, zi cu ghinion

Adrian Lazăr s-a întors cu maşina din Italia în România vineri, 13 martie. Şi, da, vineri 13 s-a dovedit o zi cu ghinion.

Adrian Lazăr lucra la restaurantul unui hotel din Italia, în provincia Trentino. Când s-a închis hotelul din cauza coronavirusului, Adrian s-a întors în România împreună cu un coleg. Adrian vrea ca toţi românii să ştie ce înseamnă viaţa în carantină.

”Venind din Italia, pe autostrada de la Budapesta spre Arad, la punctul de frontieră românesc, te întreabă atunci când îţi cere actele, buletinul în cazul nostru, te întreabă de unde vii. Mi s-a părut corect să spun că vin din Italia. 02.01 În acel moment, te roagă să parchezi maşina undeva unde sunt şi nişte doctori, corturi. Nu-ţi face niciun control medical, nu-ţi ia temperatura, nu-i interesează treaba asta. Completează o hârtie de unde vii şi unde vrei să ajungi, în cazul nostru, în Prahova. Totul e ok, camera e în regulă, curăţenie… Am făcut şi eu peste curăţenia lor, curăţenia mea. Oamenii au zis că au dezinfectat, nu ştiu asta, dar sperăm să fie dezinfectat. Condiţiile sunt bune, mâncare e bună, moralul e tare. Deocamdată e mai slab decât noi, virusul”, a mai declarat Adrian.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici