Măştile pentru faţă ale trupelor rock care erau asociate în trecut cu o imagine negativă acum sunt la mare căutare

Mai multe trupe rock, printre care Megadeth şi Korn, au început să ofere în gama de produse dedicate fanilor măşti pentru protecţia feţei, în contextul pandemiei de COVID-19.

840 afișări
Imaginea articolului Măştile pentru faţă ale trupelor rock  care erau asociate în trecut cu o imagine negativă acum sunt la mare căutare

Măştile pentru faţă ale trupelor rock care erau asociate în trecut cu o imagine negativă acum sunt la mare căutare

Trupa My Chemical Romance a scos la vânzare un stoc de măşti pe care le concepuse cu mult înainte de startul pandemiei, pentru un show care nu a mai avut loc. Acum, măştile sunt vândute în interes caritabil, pentru un fond dedicat angajaţilor din industria muzicii care şi-au pierdut slujbele din cauza crizei provocate de pandemia de COVID-19.

Membrii formaţiei au ţinut însă să sublinieze că măştile din pânză oferă o protecţie minimă celor care le-ar purta.

Megadeth oferă măşti cu mascota ei, Vic Rattlehead, oricărei persoane care face o comandă în magazinul online, o parte din încasări fiind donată, potrivit BBC.

De asemenea, măşti chirurgicale cu logoul Korn au fost disponibile pe site-ul oficial al formaţiei, dar stocul a fost epuizat. Membrii formaţiei au promis că vor aduce un nou stoc.

Industria de merchandising, evaluată la 3,5 miliarde de dolari anul trecut, a răspuns rapid cererii de măşti pentru faţă.

Dacă iniţial măştile pentru faţă erau asociate cu o imagine negativă, a fricii, în prezent sunt un accesoriu obligatoriu şi mulţi estimează că vor deveni un accesoriu şi în modă, similar bandanelor folosite în festivaluri de fani pentru a se proteja de praf.

Potrivit Centrului European pentru Control al Bolilor, măştile refolosibile, fabricate din pânză, nu numai că oferă un nivel de protecţie scăzut, dar pot creşte riscul de infectare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici