Medicii români au testat pentru coronavirus 351 de persoane. Doar 3 pacienţi, confirmaţi pozitiv

Medicii au efectuat, până în prezent, teste pentru 351 de persoane din România suspecte de coronavirus, a anunţat Grupul de Comunicare Strategică. Dintre acestea, doar 3 au fost confirmate cu noul coronavirus.

3386 afișări
Imaginea articolului Medicii români au testat pentru coronavirus 351 de persoane. Doar 3 pacienţi, confirmaţi pozitiv

Medicii români au testat pentru coronavirus 351 de persoane. Doar 3 pacienţi, confirmaţi pozitiv

Până în prezent, medicii specialişti au lucrat probe de la 351 de persoane suspecte de coronavirus. Probele au fost analizate în centrele de boli infecţioase din Bucureşti, Timişoara şi Cluj-Napoca.

Dintre acestea, 3 au ieşit pozitive, restul sunt negative, anunţă Grupul de Comunicare Strategică.

Cei trei confirmaţi sunt internaţi în Cluj, Bucureşti şi Timişoara. Starea lor este bună.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici