Metrorex anunţă măsurile împotriva virusului 2019-nCoV: Program suplimentar de dezinfecţie a barelor de susţinere şi a butoanelor de deschidere

  • Metrorex a anunţat măsurile luate cu privire la coronavirus.
  • Printre acestea se numără dezinfectare a barelor şi a butoanelor de deschidere a uşilor.
  • Metrorex va folosi şi afişe educative de prevenire a infecţiei cu coronavirus.
8285 afișări
Imaginea articolului Metrorex anunţă măsurile împotriva virusului 2019-nCoV: Program suplimentar de dezinfecţie a barelor de susţinere şi a butoanelor de deschidere

Metrorex anunţă măsurile împotriva virusului 2019-nCoV: Program suplimentar de dezinfecţie a barelor de susţinere şi a butoanelor de deschidere

Metrorex a anunţat măsurile luate pe fondul răspândirii noului virus, pentru prevenirea şi diminuarea riscurilor de contaminare în aglomeraţie.

„În trenurie de metrou se va efectua un program suplimentar de dezinfecţie a barelor de susţinere şi a butoanelor de deschidere a uşilor din interiorul acestora, cu produse autorizate de Ministerul Sănătăţii”, anunţă reprezentanţii Metrorex, printr-un comunicat de presă.

Pentru a informa publicul călător, Metrorex va expune atât în staţiile de metrou, cât şi în trenuri, fişe educative de prevenire a infecţiei cu coronavirus. Fişele prezintă metode de protecţie pe care orice călător trebuie să le aplice, pentru siguranţa lor şi a celor din jur.

Oficialii Metrorex ar trebui să vină cu soluţii ca să nu existe aglomerările de oameni la metrou la orele de vârf, a solicitat duminică şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat, în contextul răspândirii coronavirusului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici